Bouwoplevering

Goedkope professionele bouwoplevering

Cleanmakers biedt u een goedkope professionele bouwoplevering aan. Nadat er een verbouwing, renovatie of nieuwbouw heeft plaatsgevonden van een pand, kantoor, huis of een ander gebouw is een bouwoplevering / opleveringsschoonmaak noodzakelijk. Laat Cleanmakers daarom zorg dragen voor een fris en gebruiksklaar pand. Cleanmakers maakt gebouwen schoon voordat ze in gebruik worden genomen. U kunt van ons verwachten dat wij de alle puin opruimen (bouwstof), verwijderen van verfresten van ramen & vloeren, verwijderen kitresten, het geheel stofvrij maken van alle oppervlakten en het reinigen van kabelgoten, verlichtingarmaturen. Verder zorgen wij voor schone vloeren, wanden, vensterbanken, plafonds, sanitair en ook de glasbewassing.

Aantrekkelijke tarieven

Wij hanteren aantrekkelijke tarieven die zeer concurrerend zijn voor het bouwoplevering. Wij kunnen een prijsopgave leveren die helemaal is afgestemd is de op te leveren object.

Bouwkeet

De bouw keet een belangrijke ruimte op de bouwplaats. Dit is een ruimte waar men in werkt, eet en vergaderd. Er kunnen bijvoorbeeld voedselresten achterblijven die weer ongedierte aantrekt. Ook komt er ongewild bouw stof in de keet terrecht. Aan te raden is uw bouwkeet bijvoorbeeld wekelijks te laten reinigen. Uiteraard op het tijdstip dat het u schikt! Dus ook in de avonden of weekeinden.

Heeft u vragen,wilt u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen?

Neem contact met ons op via [email protected]