Horeca schoomaak

Goedkope hygiënische horeca schoonmaak

Tegenwoordig is het heel belangrijk dat u Horeca gelegenheid goede recensies van gasten op internet krijgt, want deze recensies bepalen mede het succes van uw restaurant, cafe, cafetaria of feestzaal. Daarom is hygiëne en goed schoonmaakonderhoud van uw horeca gelegenheid een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Cleanmakers schoonmaak zorgt ervoor dat uw horeca gelegenheid te allen tijde hygiënisch en schoon is. Cleanmakers ontzorgt en zorgt ervoor dat u dagelijks in een schone horecazaak komt en u zich alleen hoeft te concentreren op het ontvangen van gasten.

365 dagen per jaar en 24 uur per dag

Cleanmakers stemt de hygiënische schoonmaak en onderhoud helemaal af op meestal afwijkende werktijden zoals vroeg in de ochtend of laat in de avond. Voordat de gasten binnenkomen of nadat ze zijn vertrokken, u geeft aan welk tijdstip uw voorkeur heeft. Uiteraard is het ook mogelijk om op periodieke basis uw horecagelegenheid te reinigen

U kunt ons ook inschakelen voor onder andere restaurants, cafe’s,cafetaria’s, partycentrum of feestzalen. Cleanmakers gaat professioneel en hygiënisch te werk in het reinigen en desinfecteren van keukens en grootkeuken in de horeca volgens de HACCP normen.

Aantrekkelijke tarieven

Wij hanteren aantrekkelijke tarieven die zeer concurrerend zijn voor het dagelijkse schoonmaak van restaurants, cafe’s,cafetaria’s, partycentrum of feestzalen. Wij kunnen een prijsopgave leveren die helemaal is afgestemd op uw Horeca gelegenheid.

Werkwijze van cleanmakers schoonmaakdiensten

Voordat we aan de slag gaan, lopen wij door het pand heen die we gaan schoonmaken. Vervolgens bespreken we met u de details van onze inventarisatie. De uit te voeren schoonmaakdiensten leggen we nauwgezet vast in een schoonmaakplan. Wat maken we precies schoon? En hoe vaak? Ook met speciale wensen kunt u bij Cleanmakers schoonmaak terecht. Geen vraag te gek. Wij als Cleanmakers zijn voor u als klant! Heeft u een vraag met spoed? Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar.

Heeft u vragen,wilt u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen?

Neem contact met ons op via [email protected]