Kantoor schoonmaak – ook in de avonduren

Goedkope professionele kantoor schoonmaak

Bent u opzoek naar goedkope professionele kantoor schoonmaak in Amsterdam. Cleanmakers schoonmaakbedrijf in Amsterdam levert schoonmaakdiensten aan uiteenlopende zakelijke klanten in Amsterdam en de regio. Van kleine kantoren in bedrijfsverzamelgebouwen tot middelgrote kantoorcomplexen. Cleanmakers schoonmaak Amsterdam helpt u dan ook graag met schoonmaak en onderhoud van uw kantoor zowel overdag als in de avonduren of weekend. Wij houden uw kantoor volgens een vaste en efficiënte route schoon en u krijgt altijd dezelfde schoonmaker(s) over de vloer. Het is namelijk erg prettig voor iedereen als u de schoonmaker(s) zelf kent. U kunt erop vertrouwen dat alles goed schoongemaakt wordt en dat uw kantoor een prettige werkomgeving blijft. Zo houden we de kantoren en gangen stofvrij en maken we de bureaus schoon. Ook de kantine en keuken worden dagelijks schoongemaakt. Op gezette tijden reinigen we het tapijt en verzorgen we intensieve deepcleaning van het sanitair. Heeft u periodiek een specialistische schoonmaak nodig dan hoeft u alleen maar één telefoontje naar ons kantoor te plegen.

Aantrekkelijke tarieven

Wij hanteren aantrekkelijke tarieven die zeer concurrerend zijn voor het dagelijkse schoonmaak van kantoren. U kunt er voor kiezen voor dagelijkse schoonmaak, 2 maal per weekse schoonmaak, 1 maal per weekse schoonmaak of een periodieke schoonmaak. Wij kunnen een prijsopgave leveren die helemaal is afgestemd op uw kantoor.

Werkwijze van cleanmakers schoonmaakdiensten

Voordat we aan de slag gaan, lopen wij door het kantoor die we gaan schoonmaken. Vervolgens bespreken we met u de details van onze inventarisatie. De uit te voeren schoonmaakdiensten leggen we nauwgezet vast in een schoonmaakplan. Wat maken we precies schoon? En hoe vaak? Wanneer legen we de prullenbakken? Ook met speciale wensen kunt u bij Cleanmakers schoonmaak terecht. Wilt u dat we een lamp vervangen als er eentje kapot blijkt? Of de koffie bijvullen als die op is? Heeft u een interne verhuizing die geregeld moet worden? Geen vraag te gek. Wij als Cleanmakers zijn voor u als klant! Heeft u een vraag met spoed? Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar.

Heeft u vragen,wilt u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen?

Neem contact met ons via [email protected]