Scholen schoonmaak

Professionele hygiënische scholen schoonmaak

Cleanmakers biedt u deze schoonmaakdienst voor scholen aan met een uurregeling die aangepast is aan de werking van uw pedagogische instelling. Cleanmakers vindt het belangrijk dat scholen schoon blijven. Studenten en leerlingen presteren beter in een schone leeromgeving. Een vakkundige schoonmaak draagt bij aan het imago van uw school en garandeert de leerlingen en de leerkrachten een gezonde omgeving. Het is zeer belangrijk dat het onderhoud van uw school regelmatig en uiterst nauwgezet wordt uitgevoerd met aangepaste schoonmaaktechnieken en ecologische schoonmaakproducten.

Wat maakt cleanmakers allemaal schoon in uw school

Cleanmakers verzorgd dan ook de professionele, hygiënische schoonmaak van klaslokalen (zoals de laboratoria, de bibliotheek, de studiezalen en het leraarslokaal), sanitairgroepen, trappenhuizen en periodiek waxen van vloeren maar ook het vegen, het verzamelen van afval, het onderhoud van de vloeren en de ontsmetting van al uw lokalen en de buitenruimten, zoals de speelplaats. Ook de sportzaal is een plaats die gevoelig is voor bacteriën, wij houden deze intensief ruimten die extra aandacht vragen zoals de gymzaal, trappen of gangen dan ook perfect schoon. Wij besteden bijzondere aandacht aan de hygiëne en de netheid in de scholen die sterk is blootgesteld aan vuil en bacteriën.

Een grondige hygiënische schoonmaak van de en klaslokalen garandeert het welzijn en de gezondheid van uw leerlingen en de leraren.

Daarom worden ook de schoolborden, stoelen en banken in de lokalen door cleanmakers ontsmet en schoongemaakt. Naast deze preventieve schoonmaak verwijderd cleanmakers ook de sporen van krijt en markeerstiften op. Ook het wassen van de ramen is in onze diensten inbegrepen om ophoping van stof te voorkomen. Voldoende daglicht in de lokalen verbetert de levenskwaliteit van uw leerlingen. Cleanmakers ontsmetten ook de toiletten regelmatig om elk infectie te voorkomen. De toiletten moeten aangenaam en schoon zijn. Perfecte hygiëne van het sanitair is een van onze kerntaken.

Ook tijdens de schoolvakanties maakt cleanmakers uw school grondig schoon zodat ze na de vakantie in perfecte staat de deuren van de school weer kunt openen.

Werkwijze van cleanmakers schoonmaakdiensten

Voordat we aan de slag gaan, lopen wij door de school die we gaan schoonmaken. Vervolgens bespreken we met u de details van onze inventarisatie. De uit te voeren schoonmaakdiensten leggen we nauwgezet vast in een schoonmaakplan. Wat maken we precies schoon? En hoe vaak? Ook met speciale wensen kunt u bij Cleanmakers schoonmaak terecht. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis prijsofferte voor de schoonmaak van uw school, ongeacht of het om een kleuterschool, basisschool, een instelling voor secundair of hoger onderwijs gaat. Wij zijn altijd 24/7 telefonisch bereikbaar.

een gratis prijsofferte voor de schoonmaak van uw school?

kleuterschool, kinderopvang, basisschool, voorgezet onderwijs, avond onderwijs