VvE schoonmaak

Goedkope professionele VvE schoonmaak

Het schoonhouden van gezamenlijke ruimtes is erg belangrijk voor de leefbaarheid van de buurt en haar bewoners. Er wordt namelijk dagelijks gebruik gemaakt van deze algemene ruimtes, daarom is een goede zorg hiervoor funest. Cleanmakers schoonmaak neemt deze zorg graag uit handen. Cleanmakers biedt diverse diensten aan in het schoonmaken van flat- en appartementencomplexen voor Vereniging van Eigenaren zoals trapportalen, trappenhuizen, gangen, hallen liften, entree, luchtbalkons of garageboxen. Tevens kan er ook periodiek gekozen worden om ook de ramen schoon te maken dmv glazenwassen. Cleanmakers waarborgd kwaliteit en service i.c.m. de juiste prijs/kwaliteitverhouding.

Klein onderhoud

Cleanmakers kan ook klein technisch onderhoud plegen bovendien signaleren we defecten of vandalisme. We helpen u dan ook graag met het repareren van de bel evenals de vervanging van lampen in de gangen en hallen. Ook maken we ook buiten schoon zoals de entree vrij houden van onkruid,  het gras maaien en het reinigen of beschermen van de gevel.

Aanvullende schoonmaakdiensten

Ook voor de schoonmaak van woningen die verkoop- of verhuurklaar gemaakt moeten worden, kunt u cleanmakers inhuren. We verwijderen tapijt of behang, voeren klein schilderwerk uit of maken de gevel weer als nieuw. Een opknapbeurt die misschien net een koper over de streep trekt en zich zo makkelijk terugverdient. kijk hier voor meer informatie

Wilt u weten wat we voor uw VvE kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact met ons op via [email protected].