Hotel schoonmaak

Goedkope hygiënische hotel schoonmaak

Tegenwoordig is het heel belangrijk dat u Hotel, B&B, Airbnb goede recenties van gasten op internet krijgt, want deze recenties bepalen mede of uw hotel vol zit. Daarom is schoonmaakonderhoud uw hotel een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Uw gasten voelen zich direct welkom en thuis in een schone en frisse hotelkamer. Uw hotel moet vooral uitnodigend zijn. In de hotelsector draait het om de beleving van de gast.

Cleanmakers stemt de schoonmaak en onderhoud helemaal van uw Hotel, Bed and breakfast of airbnb verblijf af op meestal afwijkende werktijden zoals vroeg in de ochtend of laat in de avond. Cleanmakers voert volgens een efficient schema dagelijks de volgende werkzaamheden uit: het schoonmaken van de kamers, het reinigen van sanitair, het schoonhouden en onderhouden van gangen en openbare ruimten, het schoonhouden en onderhouden van de entree en de receptie, het schoonmaken van personeelsruimten, keuken en restauratie. Wij garanderen een schone, gastvrije uitstraling van uw hotel. Wij streven naar 100% kwaliteitsgarantie en voeren wekelijkse controles uit. Die dragen bij aan het realiseren van de hoge standaard die u wenst. Uw visie wordt vertaald in onze dienstverlening. Cleanmakers kan in samenwerking met u een maatwerk dienstenpakket samenstellen.

Aantrekkelijke tarieven

Wij hanteren aantrekkelijke tarieven die zeer concurrerend zijn voor het dagelijkse schoonmaak van Hotels, Bed and Breakfasts of Airbnb verblijven. Wij kunnen een prijsopgave leveren die helemaal is afgestemd op uw Hotel.

Werkwijze van cleanmakers schoonmaakdiensten

Voordat we aan de slag gaan, lopen wij door het hotel die we gaan schoonmaken. Vervolgens bespreken we met u de details van onze inventarisatie. De uit te voeren schoonmaakdiensten leggen we nauwgezet vast in een schoonmaakplan. Wat maken we precies schoon? En hoe vaak? Ook met speciale wensen kunt u bij Cleanmakers schoonmaak terecht. Geen vraag te gek. Wij als Cleanmakers zijn voor u als klant! Heeft u een vraag met spoed? Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar.

Heeft u vragen,wilt u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen?

Neem contact met ons op via [email protected]